01

Nincs egyébre szüksége
csak egy NAS kliensre
az Irodában!

Egy innovatív, windows alapú, NAS rendszerekre alapuló Kliens rendszer, mellyel a NAS rendszerekre történő ki- és belépést lehet megvalósítani.

Egy olyan szoftvert kínálok, ami egy kisebb cégnél teljesen kiváltja a Novell, Linux, stb. fájlszerver/szerver hálózati megoldást. Olcsó, hatékony, bármikor fejleszthető modul hozzá, bármihez kapcsolható a rugalmas rendelkezésre állásom miatt.
Egy ilyen NAS szerver egy egész közepes és nagy céget kiszolgál gördülékenyen. SSL hálózati titkosítással, SMB3 megosztásos technikával működik. Most win10-es gépeken is hibátlanul megy. Egy kliens szoftver tartozik hozzá, mely úgy viselkedik mint a Novell (Micro Focus) kliens. Mivel a számítógépeken nincs feltelepítve semmilyen gépet "lassító" hálózati alkalmazás, akár egy PIV 2,4 GHz egy magos 15 éves gép 1Gb memóriával olyan gyors lesz mint a jelenlegi, modern gépek. Ezen kívül tartozik hozzá egy szervezeti struktúrát, felhasználó adminisztrációt kiváltó szoftver MySQL alatt. Így a felhasználó osztályba szervezése, e-mail és egyéb adataik nyilvántartása is megoldott és beléptetésük is ezek alapján történik a NAS rendszerre. A fénymásolás, szkennelés, FTP elérés is működik, mondhatni informatikus sem kell, ha valaki stabil NAS rendszert működtet. Ez mögött egy (induló) vállalati adminisztrációs rendszer is van, a felhasználók humánpolitikai adatait lehet rögzíteni, csoportosítani a vállalati szoftvereket, fontosabb mappa útvonalakat, e-mail címeket keresni, gyorsabb kommunikációt lehet kiépíteni.
Főleg a QNAP rendszereket nagyon szeretem, nagyon jól állítható, paraméterezhető, jogosultság kezelése is fejlett.

YouTube

Innovatív Megoldás

Ha nem kíván drága pénzért Micro Focus (Novell) vagy IBM szerver alkalmazásokat venni, hanem egyedi fejlesztésű, bejáratott szerver-kliens szoftvert szeretne felhő alapű NAS megoldással.

Elégedett Ügyfelek

Kis cégek álma lehet. Most egy 100 fős céget egy QNAP TS-251 szolgál ki, soha nem volt lefagyás. A felhasználók alap, nem nagy teljesítményű, irodai gépekkel gyorsan dolgoznak.

+5 Év Kitesztelve

Több kecskeméti cégnél ezt üzemeltetik már több mint 5 éve és hibátlanul működik. Sőt, mivel nincs probléma vele, mondhatni egy jól képzett felhasználó is el tudja látni a feladatot informatikus, rendszergazda kolléga helyett.